Content voor bouw en vastgoed

Vastgoed communicatie laten maken

Vind hier makers van:

Brochures, Prospectus en Memoranda

Vooraankondigingen, verkoopbrochures voor het informeren van beleggers.
Maar ook verkoop- en verhuurdocumentatie.

Artist impressions, VR en 3D-animaties

Artist impressions, 3D animaties en virtual reality beelden voor nieuwbouw, verbouw en renovatie. Vind jouw designer. 

Architectuurfotografie en luchtfotografie

Vind hier zelf een specialist op het gebied van fotografie van panden , 360 gradenfotografie, of drone-fotografie en laat geweldige beelden maken van jouw portefeuille.

Vind contentmakers met ervaring in vastgoed

Vastgoedcommunicatie is essentieel bij de verkoop van onroerend goed.
Zoek je hulp bij het maken van communicatiemiddelen rondom nieuwbouw, renovatie en verbouwprojecten? Hier vind je zelf de juiste makers van artist impressions, architectuuranimaties, virtuele tours en walkthroughs. Freelance of bureau maar altijd met relevante expertise in vastgoedcommunicatie. 

Een architectuurfotograaf of 3D animator die zorgt dat jouw klant uitstekend geïnformeerd is. Plaats gratis een opdracht en ontvang vrijblijvend pitches en offertes van door ons geselecteerde contentmakers met ervaring in de bouw en vastgoed sector.

Video afspelen

Content voor vastgoed beleggingsfondsen

Vooraankondigingen en prospectussen worden gebruikt om beleggers te informeren. De inhoud bestaat uit complexe juridische, fiscale- en financiële informatie en dit besteed je niet snel uit.

De opmaak, vormgeving en tekstuele redactie wel.
Hier vind je redacteuren en vormgevers met relevante ervaring die de taal van jouw doelgroep begrijpen. 

Maar ook freelance architectuurfotografen, videoproducenten en dronepiloten die jouw object perfect kunnen vastleggen. Plaats gratis een opdracht en ontvang offertes van door ons geselecteerde contentmakers die je helpen bij het maken van duidelijke beleggersinformatie. Hoe wij dat doen? Dat vertellen wij je graag. Neem contact op of lees meer hoe jij jouw vastgoedcommunicatie specialist vindt.

Meer informatie? Neem contact op: 033-3036050