Partners

Contentmarketing is meer dan creatie.

Onze partners helpen je succesvol te zijn.

Voor onze opdrachtgevers

Data Direction helpt je om proces en organisatie rondom de creatie van content binnen jouw organisatie optimaal in te richten. Aan de hand van een doordachte strategie stellen ze een duidelijk actieplan op waardoor jij als organisatie aansprekende, relevante en unieke verhalen kunt vertellen die bijdragen aan de identiteit van je organisatie.

Contentstrategie & -DNA

Content op zich biedt geen garantie op succes. Zonder een doordacht plan kan er van alles misgaan. Je speelt bijvoorbeeld onvoldoende in op de behoefte van je doelgroep. Doordat je geen content-DNA hebt, groeit je (merk)herkenbaarheid nauwelijks. Of er worden via afdelingen en kanalen inconsistente boodschappen verspreid.
Een sterke contentstrategie biedt je een rode draad voor je publicaties en geeft richting aan je communicatie. Je organisatie wordt herkend en de content is consequent, duidelijk en van hoge kwaliteit. Met een contentstrategie weten jouw klanten wie je bent en waar je voor staat.

Customer journey

Weet je welke fases jouw potentiële klanten doorlopen, wat ze daarbij voelen en waaraan ze op verschillende momenten behoefte hebben? Data Direction helpt je bij het doorgronden van de klantreis en het bepalen van de juiste content. Daarnaast vertellen ze je ook waar processen vastlopen en wat er nodig is om de boel glad te strijken.

Iedere marketeer weet dat data de bron zou moeten zijn voor beslissingen. Marketing Guys helpt je die data inzichtelijk te krijgen en dat je de juiste Marketing Technologie gebruikt. Technologie om slimme campagnes te voeren en deze optimaal te laten converteren. 

Marketing Automation

Ze zijn expert op het gebied van sophisticated marketing automation software zoals Act-onMarketo en Net-Results die je marketing een geweldige boost geeft. Marketing automation zorgt er voor dat jij gepersonaliseerde berichten met relevante content kunt versturen naar de juiste personen op het juiste moment.

Zichtbaar resultaat uit online marketing. Marketing automation, online advertising, dashboarding en conversie optimalisatie. Pragmatisch, doelgericht, op basis van een hands-on strategie. Marketing Guys helpt je succesvol te zijn met de juiste marketing technology toolset.

Voor onze contentmakers

logo van share people
SharePeople is een jong, sterk groeiend netwerk van ondernemers en zzp’ers die elkaar een inkomen geven bij ziekte of arbeidsongeschiktheid. Zonder tussenkomst van een verzekeraar. Crowdsurance noemen zij dat.

AOV alternatief voor ZZP-ers

Veel Contentmakers die aangesloten zijn bij ConTendR zijn ZZP-ers. We vinden het belangrijk dat zij gelukkig zijn, ook als het even tegen zit. Daarom werken we samen met SharePeople. Het is geen verzekering maar een gezamelijk vangnet. Elke deelnemer stort een bedrag op zijn eigen rekening. Al die rekeningen bij elkaar vormen dat gezamenlijke vangnet. Zo helpen we elkaar en verbeteren we de positie van de zelfstandigen in de samenleving.

SharePeople BV is een social enterprise. De missie: om (door middel van crowdsurance) ‘verzekeren’ te veranderen in een 100% transparant, eerlijk, solidair en vooral betaalbaar systeem. Bekijk onderstaande animatie eens hoe makkelijk het werkt.

Doe je ook mee?
Als contentmaker van ConTendR krijg je een aantrekkelijke korting op het eenmalige inschrijfgeld!

Vraag nu je kortingscode aan! 

Voeg jij unieke waarde toe aan onze groeiende groep opdrachtgevers en contentmakers? Neem contact op: