Chat with us, powered by LiveChat

Supply chain content laten maken

Copywriter met supply chain ervaring?

Whitepapers

Je vindt hier copywriters met relevante ervaring met actuele supply chain thema’s: zoals warehousing en intralogistiek. Maar ook specialisten op het gebied van last-mile distributie en verduurzaming van de logistieke keten.

Uitleganimaties

Laat hier uitleganimaties maken om de werking van complexe supply chain processen uit te leggen. 
Makers van dergelijke content vind je snel via dit platform. Zo kun jij je focussen op je klanten. 

Product video's

Vind hier makers van productvideo’s van supply chain oplossingen. Makers van marketingcontent die nieuwe klanten oplevert.
Vul je marketing technologie met relevante content en genereer snel waardevolle leads. 

Vind contentmakers met ervaring in transport en logistiek.

Copywriters zijn er in overvloed maar weten ze jouw doelgroep ook te raken?
Zoek je iemand die complexe supply chain oplossingen begrijpt en kan vertalen naar marketingcontent die jouw klant ook begrijpt?  

Hier vind je copywriters, tekstschrijvers en valkjournalisten met relevante ervaring in actuele logistieke thema’s. Maar ook vormgevers voor het maken van infographics, bedrijfsfilms,  uitleganimaties en andere marketingcontent.
ConTendR is een online platform waar je zelf de juiste contentprofessionals kunt vinden, uitdagen en selecteren. Laat jouw content maken door specialisten, freelance of bureau maar altijd met relevante werkervaring zodat je jouw doelgroep raakt.
Wij zitten er niet tussen en kosten je ook geen budget. 

 

Wil je ook zo'n sterke prduct video?

Bij ConTendR vind je zelf de animatiespecialist die de werking van jouw product laat zien. Met deze content genereer je snel waardevolle leads.
Plaats een opdracht en ontvang offertes en pitches van makers van uitleganimaties en bedrijfsfilms. Mét relevante ervaring in de supplychain en logistieke sector.

Meer informatie? Neem contact op: 033-3036050