Chat with us, powered by LiveChat

Hulp nodig bij het maken van goede marketingcontent?

Hier vind je contentmakers met ervaring in jouw markt.
Zij helpen je met het maken van de juiste marketingmiddelen.
Zo kun jij je weer op je klanten richten!

1: Plaats gratis tender

discreet, concurrentie hoeft niet te zien dat jij content laat maken.

2: Ons slimme algoritme

selecteert alleen de beste contentproducenten.

3: Ontvang offertes

en bepaal wie de tender wint. Je ontvangt maximaal 5 pitches.

4: Werk direct samen

wij zitten er niet tussen en kosten je ook geen budget.

Stop met zoeken, wij zoeken voor jou!

In het afgesloten portaal maak je snel en eenvoudig jouw opdrachtbriefing, dat noemen wij een tender. Plaats de tender en het slimme algoritme selecteert alleen de contentmakers die beschikken over de door jouw gewenste expertise. Zij reageren met een offerte en pitch op de opdracht.

Voor specialisten, door specialisten

Je treft bij ons alleen gekwalificeerde contentproducenten, tekstschrijvers, journalisten, videoproductie, bloggers en vloggers. Maar ook 3D-animatoren en dronepiloten. Met ervaring in jouw specifieke markt, dat werkt makkelijk samen. ConTendR helpt je aan specialisten met kennis van ICT, gezondheidszorg, overheid, logistiek, (maak) industrie, onderwijs en meer. Zowel freelancers als bureaus, allemaal professionals en gevestigd in Nederland. Dat werkt makkelijk samen!

Vrijblijvend offertes & pitches

Je ontvangt alleen offertes van door ons geselecteerde contentmakers met ervaring in jouw markt en met jouw doelgroep. Wij doen de voorselectie op basis van door jou gewenste expertises. Hierdoor hoef je niet meer tussen tientallen reacties te zoeken naar de meest geschikte specialist. Baseer je keuze op de pitches, de ervaring en de offerteprijs.

Zij gingen je voor!

Hoe het platform werkt.

Selectieproces

Bij het plaatsen van een opdracht / tender vertel je wat voor content je wilt laten maken, de sector en het marktsegment waar jij je op richt. Op basis van de expertise die je zoekt, selecteren wij contentmakers die je kunnen helpen. Zij reageren door te pitchen op jouw tender. Baseer jouw keuze op de pitch, portfolio referenties én de offerte.

Portaal

Om een opdracht / tender te kunnen plaatsen maak je een profiel aan. Inschrijven is kosteloos en is binnen twee minuten gerealiseerd. Hierna kun je direct in jouw portaal inloggen en een tender plaatsen. Hoe beter jouw briefing hoe gerichter de pitches zijn. Nadat je pitches hebt ontvangen kun je vragen stellen of beantwoorden. Je kunt een pitch afwijzen of accepteren.

Samenwerken

Je ontvangt offertes en je kunt zelf bepalen op basis van het voorstel, de pitch en de referenties met welke producent je wilt samenwerken. Als je jouw producent geselecteerd hebt, kun je rechtstreeks contact opnemen en de opdracht starten.

Contentproducenten beschikbaar met kennis van:​
  • Bouw en vastgoed
  • Detailhandtel, retail en e-trail
  • Financiële dienstverlening
  • Gezondheidszorg (care & cure)
  • ICT
  • Industrie
  • Onderwijs
  • Overheid
  • Supplychain & Logistiek

Communicatie en Facturatie

Nadat je jouw contentmaker hebt geselecteerd kun je direct contact opnemen en samen de opdracht starten. Afhankelijk van jouw geselecteerde bureau of freelancer ontvang je een samenwerkingsovereenkomst en bindende offerte. ConTendR is geen reclamebureau, wij zitten er verder niet tussen en kosten je daarom ook niets! Afspraken over facturatie maak je rechtstreeks met jouw contentmaker.

Contentcreatie uitbesteden aan specialisten zodat jij je op je klanten kunt richten.

Meer informatie? Neem contact op: 033-3036050