Chat with us, powered by LiveChat

Zakelijke fotografie

Zakelijke fotografie? Vind hier een freelance bedrijfsfotograaf.

1: Plaats gratis tender

discreet, concurrenten weten niet wat jij voor content wilt laten maken.

2: Ons slimme algoritme

selecteert alleen de beste bedrijfsfotografen.

3: Ontvang offertes

en bepaal wie de tender wint. Je ontvangt maximaal 5 pitches.

4: Werk direct samen

wij zitten er niet tussen en kosten je ook geen budget.

Zakelijke fotograaf nodig?

Fotografie is een vak apart, zeker professionele bedrijfsfotografie. 
Hier vind je geselecteerde fotografen, gespecialiseerd in portretfotografie, productfotografie, websitefotografie, evenementenfotografie en architectuurfotografie. 

Plaats nu je tender en ontvang offertes van speciaal voor jou geselecteerde fotografen. Huur ze rechtstreeks in en maak geweldige foto content. 

Meer weten over

Wat voor fotografen kan ik hier vinden?

Bij ConTendR vind je bedrijfsfotografen gespecialiseerd in:

 • portretfotografie,
 • productfotografie,
 • evenementenfotografie,
 • editorialfotografie,
 • websitefotografie
 • architectuurfotografie,
 • reclamefotografie,
 • luchtfotografie,
 • en meer…

  Ook fotografen die gebruikmaken van de modernste technieken zoals 360 graden fotografie. Allemaal specialisten in hun vak. 

Niet alleen fotografen die perfecte beelden maken, maar ook nog eens specialisten in technische nabewerking.  Zo weet je zeker dat jouw foto’s er perfect uit zien. Hierdoor kun je jouw foto’s snel gebruiken voor de toepassing waarvoor je ze nodig hebt. Als je op zoek bent naar een goede fotograaf, dan ben je hier aan het juiste adres.

Je kunt kosteloos een tender plaatsen in je eigen portaal. Ons slimme algoritme selecteert de bedrijfsfotograaf die beschikt over de door jou gewenste expertise.
Je ontvangt offertes en gerichte pitches op jouw opdracht.
Je selecteert zelf jouw ideale fotograaf en werkt rechtstreeks samen! Een goede fotograaf vinden was nog nooit zo makkelijk!

Bedrijfsfotografie stap voor stap:

 1. Bepaal het doel dat je met je foto’s wil bereiken.
 2. Heb je een stylist nodig? Welke locatie gebruik je? Over welke expertise moet jouw fotograaf beschikken? 
 3. Maak een briefing voor de fotograaf, vertel zo helder mogelijk wat je verwachtingen zijn en wat je in de foto’s terug wilt zien.
 4. Zet de tender uit in jouw ConTendR Portaal.
 5. Bekijk de reactie die op jouw tender komen. Je ontvangt pitches en offertes van fotografen die voor jou aan de slag willen én beschikken over de door jou gewenste expertise.
 6. Wie wint jouw opdracht?
  Dat bepaal jij, de winnende pitch kun je accepteren in je portaal.
 7. Hierna kun je direct samenwerken aan een geweldige fotoreportage.

De mogelijkheden en toepassingen van bedrijfsfotografie zijn eindeloos. Of je nu op zoek bent naar portretfoto’s van je team of professionele profielfoto’s voor op je website, LinkedIn of in bedrijfspresentaties. Foto’s zijn nog altijd een sterk middel om een professionele indruk achter te laten van jouw organisatie. 

 

Foto’s bieden klanten, partners maar ook potentiële medewerkers een beeld van waar je als organisatie voor staat. Niet voor niets zeggen ze wel eens: ‘een beeld zegt meer dan 1000 woorden.’

 

Het vastleggen van dat beeld vraagt de nodige expertise van een professionele bedrijfsfotograaf, een echte vakspecialist.
Ze werken met de beste foto apparatuur om jouw bedrijf mooi in beeld te brengen.   

Fotografie in de customer journey

Fotografie op zichzelf is geen marketingmiddel wat ingezet wordt in de customer journey zoals dat wel het geval is bij whitepapers, bedrijfsfilms en infographics. Foto’s zijn van toegevoegde waarde bij alle visuele contentmiddelen. Je kunt foto’s gebruiken ter ondersteuning van je boodschap, merk en identiteit. Online en offline.  

Voor websitefotografie kun je natuurlijk gebruik maken van stockfotografiesites. Tegen een kleine vergoeding mogen deze foto’s voor commerciële doeleinden gebruikt worden.
Maar voor iets meer budget huur je een fotograaf in die voor jou unieke foto’s schiet.  Dat is veel waardevoller dan stockfotografie.

Fotografie bij Employer Branding

Bedrijfsfotografie is ook essentieel in het kader van Employer Branding. Denk aan de werken bij pagina, cruciaal voor het aantrekken van nieuw talent. Hoe jonger dat talent is, hoe minder zij lezen en hoe meer zij visueel ingesteld zijn. Die trek je niet meer naar binnen met een saaie vacature tekst.
Hoe overtuig je nieuwe medewerkers om voor jouw bedrijf te kiezen? Sprekende beelden laten jouw bedrijfscultuur zien en hoe het is om met jullie samen te werken.
Een goede bedrijfsfotograaf helpt je jouw bedrijfscultuur in beeld te brengen zodat jij toptalent kunt aantrekken. 

Meer over contentmarketing en employer branding? Lees deze blog eens! 

Zij vonden al een contentmaker

Meer informatie? Neem contact op: 033-3036050